Menjador

El servei de menjador amb cuina pròpia de la nostra escola ofereix menjar casolà i de qualitat. El menú és variat i típicament mediterrani. Cuinem amb oli d’oliva i anem cada dia a comprar a la plaça perquè el menjar sigui molt fresc.

menu

El menjador serà un moment per treballar els hàbits d’alimentació i higiene, els valors de l’educació emocional a taula i a l’esbarjo, i l’autonomia.

El grup d’Educació Infantil es posarà la bata i es rentarà les mans en arribar. Després s’asseurà a la taula ben parada (estovalles, tovallons, coberts, got i gerra d’aigua) on disposaran d’un fruiter per poder escollir la fruita que vulguin. La cuinera repartirà el menjar i cada un recollirà els seus plats i coberts en la mesura del possible. Quan tots els nens de la mateixa taula hagin acabat, aniran a la zona de relaxació on posaran atenció al seu propi cos. A les 14 hores els nens començaran el joc lliure al pati o a l’aula i el monitor els anirà avisant per rentar-se els dents.

El grup d’’Educació Primària i Secundària també es rentaran les mans i s’apuntaran a la llista de menjador. S’asseuran a la taula i tindran una actitud respectuosa amb els companys i monitors, tot mantenint un to de veu adequat. També ajudaran a desparar la taula. Després de dinar es rentaran les dents i esperaran a que tothom acabi fent activitats introspectives. Aproximadament a les 14.15 hores tindran el seu moment d’esbarjo al pati.

LAIETANIA-115Corp